Polední menu 

 

TAKE AWAY MENU 150 Kč 

pondělí 6.4.

Kang Panaeng Neur

Hovězí maso ze svíčkové, vařené ve vývaru z Panaeng kari s kokosovým mlékem,

čili papričkami a limetovými lístky, jasmínová rýže

 

úterý 7.4.

Khao Rad Nha Kai

Kuřecí maso a játra s cibulí, houbami, jarní cibulkou a jasmínovou rýží 

 

středa8.4.

Khao Phad Koong

Krevety s rýží, vejcem, karotkou, cibulkou, jarní cibulkou a tomaty

 

čtvrtek 9.4.

Kai Tod Kra Team

Kuřecí maso s česnekovou a pepřovou omáčkou, jasmínová rýže 

 

pátek 10.4.

Phad Thai Kai

Smažené rýžové nudle s kuřecím masem, tofu, vejcem, karotkou, pórkem, 

oříšky a tamarind omáčkou

  • Facebook
  • YouTube
  • TripAdvisor